Print
Lokacija

DOM ZDRAVLJA PRIJEPOLJE

Zaštita i unapređenje zdravlja.

Opširnije

DOM ZDRAVLJA PRIJEPOLJE

Zaštita i unapređenje zdravlja.

Opširnije

DOM ZDRAVLJA PRIJEPOLJE

Zaštita i unapređenje zdravlja.

Opširnije

DOM ZDRAVLJA PRIJEPOLJE

Zaštita i unapređenje zdravlja.

  • Obezbedjivanje kvalitetnih usluga, kako prevencije, ranog otkrivanja bolesti, tako i lečenja uz maksimalno korišćenje raspoloživih resursa. Vrednost kojoj težimo je poverenje i zadovoljstvo korisnika.

  • Implementacija novina u svakodnevnom radu, unapredjenje informatičkog sistema, poboljšanje uslova rada i bezbednosti zaposlenih, imaće kao krajnji cilj zadovoljnog medicinskog i nemedicinskog radnika, a time i korisnika zdravstvenog sistema.

Dom zdravlјa Prijepolјe, pruža primarnu zdravstvenu zaštitu za 37059 osiguranika (po popisu iz 2011. godine) sa teritorije opštine Prijepolјe. Dom zdravlјa Prijepolјe nalazi se na površini od 7505 m2 na devet lokacija.
1. Matična ambulanta u Domu zdravlјa Prijepolјe.
2. Odsek za HMP.
3. Odsek za kućnu negu i lečenje.
4. Zdravstvena stanica Kolovrat.
5. Zdravstvena stanica Brodarevo.
6. Terenske ambulante–Alјinovići, Jabuka, Kamena Gora, Babine, Orašac.

 

ministarstvo zdravlja 660x330

 

bannerizaberitelekara

 

mojdoktor1

 

 rfzo republicki fond za zdravstveno osiguranje

Dom Zdravlja Prijepolje
Ulica Rajka Divca broj 2
31300 Prijepolje.
Telefon: +381-33-711-186
Fax: +381-33-711-186
Email: domzdravljaprijepolje@gmail.com
07 – 20 časova, radnim danima
07 – 14 časova, subotom
08 – 12 časova, nedeljom – davanje muskularne terapije

Počeli radovi na ugradnji novih kotlova

Počeli radovi na ugradnji novih kotlova i remont sistema grejanja obe zdravstvene ustanove. Investicija vredna 3.080.000 dinara.

Ovih dana Bolnica i Dom zdravlja su počeli da saniraju svoju veliku „otvorenu ranu“ koja je u zimskom periodu često potpuno paralisala obe zdravstvene ustanove i rad činila gotovo nemogućim. Počeli su naime, radovi na zamena tri od ukupno pet kotlova kojima se greju Bolnica i Dom zdravlja.

Doktori, Sead Porović, direktor Doma zdravlja i dr Zulkefil Sadović, član Opštinskog veća, danas su poželeli da sa svojim sugrađanima i medijima podele ovu radosnu vest: od naredne zime radijatori će konačno biti topli a zdravstveni radnici i pacijenti, posebno oni koji leže u Bolnici, se više neće smrzavati.

Na konferenciji za medije koju su tim povodom održali, doktor Sadović je istakao da se radi o realizaciji dogovora da se, sa stanovišta trošenja budžetskog dinara za potrebe zdravstva, ne pravi razlika između pacijenata koji se leče u Bolnice i Domu zdravlja. Za to je najviše zaslužan doktor Sead Porović koji je prihvatio da se budžetskim sredstvima finansiraju ne samo potrebe Doma zdravlja, na čijem je čelu, već i Bolnice:

„Stari kotlovi su svake godine pucali i uvek smo, od kada ja znam, imali problema sa grejanjem. Trpeli su najviše pacijenti koji leže, koji su morali donositi grejalice od kuće pa smo čak smo i mi u Bolnici nabavljali grejalice koje smo delili po sobama i odeljenjima da se bolesnici ne bi smrzli. Radosna, a možda i glavna, vest je da će od ove sezone pacijenti dobiti zaista pravi tretman i sigurnost da će se lečiti i oporavljati u adekvatni uslovima“, rekao je dr Sadović.

Doktor Porović je naglasio da se radi o investiciji vrednoj 3.080.000 dinara i da su sredstva obezbeđena su iz opštinskog budžeta:

„Zaista mi je zadovoljstvo da sa našim sugrađanima podelim ovu radosnu vest jer će ugradnjom novih kotlova nestati ogromani problemi koje, kako se ispostavilo, ne bismo mogli da rešimo bez razumevanja lokalne samouprave. Bilo je dana kada nismo mogli da zagrejemo ordinacije i da obezbedimo pregled pacijenata, istakao je dr Porović navodeći da su do sada obe ustanove grejali su dotrajali kotlovi koji koji su radili sa svega 30 odsto kapaciteta.

„Reč o prvom ozbiljnom remontu kotlova u poslednjih 40 godina“rekao je direktor Doma dravlja, dr Porović i najavio još nekoliko investicionih aktivnosti koje će se uskoro realizovati na objektima terenskih ambulanti.

Radi se o zameni krovova na ambulantama u Orašcu, Kamenoj Gori, Aljinovićima i Crkvenim Tocima. Na nekima će, Jabuka, biti urađena termo izolacija dok će ambulanta u Kamenoj Gori, dobiti i nove podove.

10.Septembar

SVETSKI DAN PREVENCIJE SAMOUBISTAVA

11.Septembar

SVETSKI DAN PRVE POMOĆI

21.Septembar

SVETSKI DAN BORBE PROTIV ALCHAJMEROVE BOLESTI

26.Septembar

SVETSKI DAN KONTRACEPCIJA

29.Septembar

SVETSKI DAN SRCA

O Nama

Ulica Rajka Divca 2, 31300 Prijepolje
telefon: +381-33-711-186
fax: +381-33-711-186

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dom Zdravlja Prijepolje

Aktuelnosti

Prikaži:Počeli radovi na ugradnji novih kotlova...

 

Prikaži:Novi ultrazvuk predat na upotrebu...

 

Prikaži:SEOSKE AMBULANTE POD NOVIM KROVOM...

Prikaži:PREDAVANjE O RANOM OTKRIVANjU DIJABETESA...

Budimo u kontaktu